Oj, vad hände här?


Många som läst men bara få som kommenterat. Aja, så länge ni läst i alla fall (:

Spruta mot svininfluensan

Hej hej alla som läser :)

Jag är livrädd för att vaccinera mig mot svininfluensan, de är inte de att jag är rädd för självaste sprutan utan det är vad som kan hända efter. Jag har hört massa läskiga saker, om hur farligt det är. Och den tjejen som bara kunde gå baklänges, efter hon tagit sprutan. (Videoklippet)
Jag själv tror inte det var pågrund av vaccinet, men vem vet?

Så frågan är, ska jag vaccinera mig eller inte? Har det hänt något konstigt med er som gjort det?


Pissie



Amir och hans bögbilder

Det är något jag stör mig på väldigt mycket. Om man nu har en sån stor blogg som han har, ska man inte lägga ut sådana bilder. Jag har absolut inget emot homosexuella, men det finns yngre som läser hans blogg. Och om Amir nu är så mogen som han säger borde han ta bort dem bilderna!

Två åsikter och studiebidraget och rökning

Studiebidrag
Jag har alltid tyckt att studiebidraget har varit för lite. Jag menar 1050, hur länge räcker det egentligen? Vi ungdomar behöver så mycket saker, kläder, skor, smink, tåg&bussbiljetter. Samtidigt som man har en mobilräkning att betala av, eller om man vill gå på bio. Om jag har tur räcker mitt studiebidrag två veckor, om jag har mindre tur tar det slut efter en vecka och då lånar jag pengar. Som sen jag lämnar tillbaka när jag har fått nytt studiebidrag, och då får jag ju ännu mindre kvar. Dock har jag hört att det ska höjas, till 1400 kr? Det är väl bättre, men jag tycker ändå det är för lite. Dem kan i alla fall höja det till 1500.
Rökning
Det är så dåligt att röka, man får sämre kondition, man stinker, det kostar mycket pengar, dessutom är det farligt. Men ändå röker vi, (inte alla). Varför gör vi det? Somliga röker för det är coolt, somliga röker för dem tycker om känslan med en cigg i handen. Jag röker själv, varför började jag? Jo, det var inte grupptryck. Jag ville testa nya saker, så jag började röka. Och nu kan jag inte sluta, det är riktigt svårt. Man blir så jävla beroende, har någon tips på hur man kan sluta röka?


Gör er redo för den nya åsiktsbloggen!

Vi alla har åsikter, och visst är det kul att diskutera saker? Denna blogg skapade jag för att jag har så många åsikter om saker, och eftersom det finns så många som bloggar nu så blir det säkert inte svårt att få er att läsa. Jag hoppas verkligen att ni också delar med er utav era åsikter.

Jag vet att designen inte är den bästa, men jag jobbar på det!

RSS 2.0